Annuleringsregeling

We leven in onzekere tijden. Op het moment dat we dit schrijven zijn alle campings in Nederland gewoon open, maar we moeten er helaas rekening mee houden dat de Nederlands overheid in de loop van dit voorjaar (opnieuw) maatregelen treft om het aantal reisbewegingen naar en van campings te beperken.

Annulering door ons

Mocht recreatief verblijf op Kamp Wildeman in het weekend van 26 – 29 mei 2022 door de op dat moment geldende corona-maatregelen praktisch niet mogelijk zijn, dan zullen wij jouw verblijf annuleren en

a) de kosten van je reservering exclusief € 1,21 boekingskosten desgevraagd terugboeken op je rekening

of

b) op jouw verzoek je tegoed als aanbetaling voor een andere activiteit van Coöperatie Wildeman (zoals Free Man van 2 t/m 4 september 2022) of op onze rekening laten staan.

Annulering door jou

Mocht recreatief verblijf op Kamp Wildeman in het weekend van 26 – 29 mei 2021 wèl mogelijk zijn, maar jij om de één of andere reden toch niet kunnen of willen komen, dan geldt bij annulering:

  1. Tot 1 april 2022 kan je annuleren door per email naar johan@free-man.nu.
    In dit geval storten wij het betaalde bedrag MINUS € 25 administratiekosten terug op je rekening.
  2. Tot 1 mei 2022 kan je annuleren door per email naar johan@free-man.nu.
    In dit geval storten wij van het betaalde 50% terug op je rekening.
  3. Tot 12 mei 2022 verkoopt je ticket door aan een andere man en geeft dit uiterlijk 12 mei 2022 aan johan@free-man.nu door aan welke man je je ticket hebt doorverkocht en wat zijn e-mail adres is, zodat we je plaatsvervanger twee weken voor het Free Man per e-mail kunnen informeren over de laatste praktische details. Potentiële andere deelnemers kun je wellicht bereiken via onze pagina’s op Facebook.

Na 1 mei 2022 is er geen restitutie van je deelnemersbijdrage meer mogelijk en kun je alleen gebruik maken van mogelijkheid 3!

Na 12 mei 2022 is het niet meer mogelijk om je deelname aan het Kamp Wildeman te annuleren!

Wil je een plek op Kamp Wildeman reserveren?