Organisatie

Kamp Wildeman is één van de activiteiten voor jongens en mannen van MannenHart en ontstaan vanuit het Wildeman Festival. Het kernteam dat Kamp Wildeman 2023 organiseert bestaat uit: Flowhis Verkerk, Johan Meijen en Dennis te Molder. Tijdens Kamp Wildeman wordt het kernteam ondersteund door een team van 6 algemene vrijwilligers en 2 EHBO-ers.

Flowhis Verkerk

Algemeen coördinator. Coördineert op Kamp Wildeman de Open Space.

Flowhis nam deel aan de eerste editie van Kamp Wildeman en werd razend enthousiast over het concept. In het dagelijks leven werkt hij o.a. als acteur, trainer en dagvoorzitter.

www.belief.nl

Johan Meijen

Financiële administratie. Fungeert in de voorbereiding als rechterhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en op Kamp Wildeman als linkerhand van regelneef Dennis te Molder.

Johan was drie jaar lang lid van het kernteam van het Wildeman Festival en is één van de oprichters van MannenHart. Hij werkte jarenlang in de ICT. Naast zijn werkzaamheden voor MannenHart heeft hij een eigen praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn waarin hij o.a. werkt met Rebalancing, Trager en Somatic experiencing

www.rebalancer.eu

Dennis te Molder

Regelneef. Dennis is aan boord gekomen om de praktische zaken op zich te nemen. Naast het werven en begeleiden van vrijwilligers, houdt hij zich ook bezig met de facilitaire kant.

Dennis werkt al jaren op evenement, van sitecrew tot tijdelijke infra en van alles daartussen. Daarnaast is hij bezig hypnose en regressie opleiding af te ronden. Hiermee wil hij een combi gaan maken tussen het therapeutschap en evenementenbouw.

www.mls-pro.nl