Organisatie

Kamp Wildeman is één van de activiteiten voor jongens en mannen van Mannenhart en ontstaan vanuit het Wildeman Festival.

De MANNENHART community bestaat uit ca. 30 mannen die op basis van gelijkwaardigheid met elkaar samenwerken om jongens en mannen in elke levensfase ruimte en steun te bieden om in vrijheid te ontwikkelen wie zij in wezen zijn.

Het kernteam dat Kamp Wildeman 2023 organiseert bestaat uit: Arjan Verschuur, Flowhis Verkerk, Dennis te Molder en Peter Amiro Rijcken. Tijdens de voorbereidingen op Kamp Wildeman wordt dit kernteam administratief ondersteund door Johan Meijen. Op Kamp Wildeman zelf wordt het kernteam ondersteund door Bastiaan Serlé en een team van 6 algemene vrijwilligers en 2 EHBO-ers.

Flowhis Verkerk

Algemeen coördinator. Coördineert op Kamp Wildeman de Open Space.

Flowhis nam deel aan de eerste editie van Kamp Wildeman en werd razend enthousiast over het concept. In het dagelijks leven werkt hij o.a. als acteur, trainer en dagvoorzitter.

www.belief.nl

Arjan Verschuur

Initiator. Fungeert voor en tijdens Kamp Wildeman als linkerhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en regelneef Dennis te Molder.

Arjan was initiator van het Wildeman Festival en is één van de oprichters van MannenHart. Hij werkte jarenlang als trainer/adviseur, projectleider en procesbegeleider in de non-profitsector. Naast zijn werkzaamheden voor MannenHart werkt hij als begeleider van familie-opstellingen en lichaamsgericht coach, waarbij hij o.a. werkt met de Soul Voice® methode.

www.arjanverschuur.nl

Dennis te Molder

Regelneef. Dennis is aan boord gekomen om de praktische zaken op zich te nemen. Naast het werven en begeleiden van vrijwilligers, houdt hij zich ook bezig met de facilitaire kant.

Dennis werkt al jaren op evenementen, van sitecrew tot tijdelijke infra en van alles daartussen. Daarnaast is hij bezig hypnose en regressie opleiding af te ronden. Hiermee wil hij een combi gaan maken tussen het therapeutschap en evenementenbouw.

www.mls-pro.nl

  Peter Amiro Rijcken

  Peter is coördinator van het PR-team van Mannenhart en coördineert tevens de PR voor Kamp Wildeman.

   Johan Meijen

   Is algemeen coördinator van Mannenhart en ondersteunt het kernteam van Kamp Wildeman door de financiële en deelnemers-administratie te verzorgen.

   www.rebalancer.eu

    Bastiaan Serlé

    Bastiaan ondersteunt tijdens Kamp Wildeman de organisatie bij het dragen van het energetisch veld.

    www.therapievoormannen.com

     Wil jij als vrijwilliger meewerken aan Kamp Wildeman?