Organisatie

Kamp Wildeman is één van de activiteiten voor jongens en mannen van MannenHart en ontstaan vanuit het Wildeman Festival.

Het kernteam dat Kamp Wildeman 2022 organiseert bestaat uit: Arjan Verschuur, Flowhis Verkerk, Johan Meijen, Dennis te Molder en Bastiaan Serlé.

Tijdens Kamp Wildeman wordt het kernteam ondersteund door Hendrik Kalsbeek en een team van 6 algemene vrijwilligers en 2 EHBO-ers.

Arjan Verschuur

Initiator en inspirator. Fungeert in de voorbereiding op Kamp Wildeman als linkerhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en op Kamp Wildeman als hoeder van de Sacred Space.

Arjan was initiator van het Wildeman Festival en één van de oprichters van MannenHart. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als procesbegeleider, facilitator van mannencirkels en Open Space conferenties en schreef het boekje Tools voor Mannencirkels. In het dagelijks leven werkt hij o.a. als begeleider van familieopstellingen en Soul Voice® Practitioner.

www.arjanverschuur.nl

Flowhis Verkerk

Algemeen coördinator. Coördineert op Kamp Wildeman samen met Bastiaan Serlé de Open Space.

Flowhis nam deel aan de eerste editie van Kamp Wildeman en werd razend enthousiast over het concept. In het dagelijks leven werkt hij o.a. als acteur, trainer en dagvoorzitter.

www.belief.nl

Johan Meijen

Financiële administratie. Fungeert in de voorbereiding als rechterhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en op Kamp Wildeman als linkerhand van regelneef Dennis te Molder.

Johan was drie jaar lang lid van het kernteam van het Wildeman Festival en is één van de oprichters van MannenHart. Hij werkte jarenlang in de ICT. Naast zijn werkzaamheden voor MannenHart heeft hij een eigen praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn waarin hij o.a. werkt met Rebalancing, Trager en Somatic experiencing

www.rebalancer.eu

Dennis te Molder

Regelneef. Dennis is aan boord gekomen om de praktische zaken op zich te nemen. Naast het werven en begeleiden van vrijwilligers, houdt hij zich ook bezig met de facilitaire kant.

Dennis werkt al jaren op evenement, van sitecrew tot tijdelijke infra en van alles daartussen. Daarnaast is hij bezig hypnose en regressie opleiding af te ronden. Hiermee wil hij een combi gaan maken tussen het therapeutschap en evenementenbouw.

www.mls-pro.nl

    Bastiaan Serlé

    Back-hand van de algemeen coördinator. Fungeert in de voorbeiding als energie-bewaker en coördineert op de camping samen met Flowhis Verkerk de Open Space.

    Bastiaan is sinds 2021 betrokken bij de organisatie van Kamp Wildeman. Hij heeft een eigen praktijk als integraal psychotherapeut en is gespecialiseerd in de begeleiding van mannen.

    www.therapievoormannen.com