Organisatie

Camping Wildeman is één van de activiteiten voor jongens en mannen van MannenHart en ontstaan vanuit het Wildeman Festival.

Het kernteam dat Camping Wildeman 2022 organiseert bestaat uit: Arjan Verschuur, Flowhis Verkerk, Johan Meijen, Bastiaan Serlé en Dennis te Molder.

Arjan Verschuur

Initiator en inspirator. Fungeert in de voorbereiding op Camping Wildeman als linkerhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en op Camping Wildeman als hoeder van de Sacred Space.

www.arjanverschuur.nl

Flowhis Verkerk

Algemeen coördinator. Coördineert op Camping Wildeman samen met Bastiaan Serlé de Open Space.

www.belief.nl

Johan Meijen

Financiële administratie. Fungeert in de voorbereiding als rechterhand van algemeen coördinator Flowhis Verkerk en op Camping Wildeman als linkerhand van regelneef Dennis te Molder.

www.rebalancer.eu

Bastiaan Serlé

Back-hand van de algemeen coördinator. Fungeert in de voorbeiding als energie-bewaker en coördineert op de camping samen met Flowhis Verkerk de Open Space.

www.therapievoormannen.com

    Dennis te Molder

    Regelneef. Onderhoud in de voorbereiding het contact met leveranciers en (potentiële) vrijwilligers en coordineert op de Camping het opbouwen, inrichten, opruimen, afbreken en de inzet van vrijwilligers daarbij.

    www.mls-pro.nl