Praktische zaken

Lokatie en route

De derde editie van Kamp Wildeman vindt van 18 t/m 21 mei 2023 plaats op Landgoed De Zonnebloem te Winterswijk.

Het adres is: Slingeweg 12-14, 7115 AG Winterswijk-Brinkheurne.

Nadat je een ticket voor Kamp Wildeman gekocht hebt, ontvang je een email met een routebeschrijving.

Overnachten

Op Kamp Wildeman kun je (uitsluitend) in je eigen tentje, camper of caravan overnachten.

Op Kamp Wildeman is er voor maximaal 150 mannen plek.

Eten & drinken

Chef Conan Luidens zal met een team van vrijwilligers gezond en lekker eten voor ons koken. We verheugen ons op een kleurrijke mix van hoofd- en bijgerechten, die met liefde zijn klaargemaakt. Alle maaltijden zijn biologisch en vegetarisch.

Al deze maaltijden plus onbeperkt gebruik van thee en water zijn bij de prijs van het Kamp Wildeman inbegrepen. Voor een bord, mok en bestek zorg je zelf.

Heb je speciale dieetwensen? Deze kun je bij je aanmelding voor het Kamp Wildeman aangeven.

Verantwoordelijkheid

Om als organisatie de energie van Kamp Wildeman te kunnen dragen en de deelnemers de nodige basisveiligheid te bieden, hanteren we tijdens Kamp Wildeman een aantal ‘kamp-regels’. Deze regels komen er in essentie op neer, dat

  • we op een respectvolle manier met ons zelf, elkaar en alles op het kampeerterrein om gaan;
  • iedere deelnemer vrij is om wel of niet aan de aangeboden activiteiten deel te nemen en zelf verantwoordelijk is voor zijn fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid;
  • er geen alcohol geschonken en gedronken wordt;
  • er geen geestverruimende middelen gebruikt en verhandeld worden.

Kosten

Voor een Standaard Ticket voor Kamp Wildeman betaal je € 348. Deze prijs is inclusief 10 biologische maaltijden, verblijf in je eigen tentje, camper of caravan op het kampeerterrein en deelname aan het programma.

Jongeren t/m 28 jaar en mensen met beperkte financiële middelen kunnen met € 30 korting een Budget Ticket kopen. In plaats van € 348 betaal je dan € 318. 

Draag je Kamp Wildeman een warm hart toe en kan en wil je iets meer voor Kamp Wildeman betalen? Dan is er ook nog de mogelijkheid om voor € 30 extra een Sponsoring Ticket te kopen. In plaat van € 348 betaal je dan € 378.

Ga jij mee naar Kamp Wildeman?